Kamer Luna

Over de kamer

Kamer Luna is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en het zwembad. De kamer is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden die apart of samengevoegd kunnen worden. Er is een royale badkamer met moderne inloopdouche en een apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van airco (warm en koud) en ook is er gratis WiFi beschikbaar. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Geniet van de zon en het uitzicht op een van onze terrassen en neem een verfrissende duik in ons zwembad. Boek direct je verblijf in Kamer Luna vanaf €89,- per nacht en kom genieten in de Jalon Vallei.

  • 2 eenpersoons boxspring bedden
  • Eigen royale badkamer met moderne inloopdouche
  • Apart / eigen toilet
  • Airco warm/koud
  • Gratis WiFi
  • Vanaf €89,- per nacht

Beschikbaarheid

Let op! Wilt u langer dan 4 dagen boeken dan kan het boekingssysteem soms zeggen dat er geen plaats beschikbaar is ..neem dan contact met ons op ..misschien dat er bijvoorbeeld van kamer gewisseld kan worden ..of de boeking over twee kamers verdeeld ..je weet maar nooit ..!
Boekingsaanvraag

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Andere Kamers

Cielo

Kamer Cielo is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, dichtbij de gemeenschappelijke ruimte.

Estrella

Kamer Estrella is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras.

Sol

Kamer Sol is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en grenzend aan de tuin.