De Bouw

Waarom ga je in hemelsnaam een huis bouwen in Spanje i.p.v. een huis kopen of huren? Tsja, daar is een heel proces aan vooraf gegaan. Een jarenlange zoektocht om het juiste huis te vinden op de juiste plek met weinig verbouw-werkzaamheden, want handig zijn we beiden helaas niet, bleek onmogelijk.

Boekingsaanvraag

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Zelf een huis laten bouwen

Totdat ons gevraagd werd of we het aan zouden durven om zelf een huis te (laten) bouwen. Dat is altijd een van mijn (Edwin) dromen geweest om zelf ooit nog eens een huis te bouwen. Er bleek namelijk op een prachtige (lees ideale) plek een stukje grond te koop te staan! Ons antwoord was “Ja“! “Dat durven we wel aan!”

Een Spaanse architect en Spaanse aannemer in de arm genomen en binnen een jaar ging de eerste schop in de grond! In februari 2020 vertrok Paul richting Spanje om de bouw te begeleiden. Ik, Edwin, bleef werken in Nederland met het plan iedere maand een lang weekend naar Spanje te vliegen. We weten allemaal dat in maart alles ineens veranderde door de Corona -crises wat het reizen onmogelijk maakte. Voor het eerst sinds ruim 20 jaar leefden we voor lange tijd gescheiden… dat was wel even wennen.

Paul kreeg echter te maken met een complete lock-down en mocht het huis niet uit en kon dus ook niet naar de bouw. Die ging gelukkig wel gewoon door… zij het in een minder gestaag tempo dan in het begin. Wat begon als een kaal leeg stuk land bloeide op tot een prachtig stukje land met daarop een comfortabele Spaanse villa met heerlijk terras, royaal zwembad en geweldig uitzicht over de Jalon-vallei! Gebouwd met liefde en zorg en respect voor eerlijke materialen zoals hout en natuursteen. Een modern huis met hedendaagse comfort wat garant staat voor een warm (t)huis gevoel.

Na ruim een jaar werd “Fin de Obra“ getekend wat staat voor “einde Project“. Het leukste deel van de bouw kon eindelijk gaan beginnen.. het inrichten en stylen van ons nieuwe huis! Dat is dan wel helemaal ons “ding“!! Met onze creativiteit en alle spullen in de loop der jaren verzameld hebben we er een heerlijk warm gastvrij huis van gemaakt! 4 kamers met eigen badkamer en toilet, geschikt voor twee personen, zijn te huur voor u onze gast. Alle vier zijn uniek en hebben een eigen sfeer. Ben je benieuwd?
Laat het ons even weten.

Heel graag tot ziens in het zonnige Spanje
Lieve warme groet
Edwin Beerens & Paul van der Zanden

Onze Kamers

Cielo

Kamer Cielo is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, dichtbij de gemeenschappelijke ruimte.

Estrella

Kamer Estrella is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras.

Luna

Kamer Luna is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en het zwembad.

Sol

Kamer Sol is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en grenzend aan de tuin.