Over Ons

We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Edwin Beerens en Paul van der Zanden en sinds 1998 gelukkig samen! Beiden ondernemers in hart en nieren: Ik, Edwin, kom uit de modebranche en Paul is ruim 30 jaar eigenaar geweest van een trendy kapsalon.

Boekingsaanvraag

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Wie zijn wij?

In 2017 samen besloten om het roer om te gooien en het Brabantse landschap te verruilen voor de altijd groene Jalon-vallei aan de Costa Blanca in Spanje. Tijdens een vakantie aldaar voelden we ons er gelijk helemaal thuis! Het landschap, het heerlijke klimaat, de gastvrijheid, de sfeer en de rust en daarbij de mogelijkheid om binnen een kwartier op het strand te kunnen zitten.. beter kan je niet hebben! We hebben toen samen besloten ons huis in Nederland te koop te zetten en een nieuw thuis te gaan zoeken in deze prachtige Jalon-vallei. Dat liep een beetje anders want het juiste huis werd niet gevonden.. wel de juiste plek!

Een huis bouwen (wat altijd al mijn droom is geweest) werd de oplossing. En aangezien we van mensen houden en graag wat voor mensen willen betekenen werd het een gastvrij huis “een Guesthouse” met extra kamers. Vier twee persoons kamers met eigen badkamer en toilet en tevens een gemeenschappelijke sfeervolle ruimte met luxe keuken zijn beschikbaar voor de gasten.
Zelf koken behoort tot een van de mogelijkheden! Een warme sfeer vinden we heel belangrijk dus daar hebben we echt de focus opgelegd. Wat we in Nederland al deden.. mensen een blij gevoel geven.. gaan we nu weer met heel veel liefde en plezier doen! We willen iedereen mee laten genieten van ons zonnige relaxte Spaanse leven want iets delen is zoveel leuker dan alles voor jezelf houden!

Heel graag tot ziens!

Edwin & Paul

Onze Kamers

Cielo

Kamer Cielo is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, dichtbij de gemeenschappelijke ruimte.

Estrella

Kamer Estrella is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras.

Luna

Kamer Luna is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en het zwembad.

Sol

Kamer Sol is een van de 4 prachtig ingerichte kamers van Casa Fantastica, gelegen aan het zonneterras en grenzend aan de tuin.